El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/4/09

Psicopatologia santfeliuenca

Dit i fet: us ho havíem promés fa poc. A la secció "Psicopatologia Digital" del programa "El Club" de TV3 s'han emès 2 capítols amb dues dones de Sant Feliu com a protagonistes.

Són la Lolita Carrión i la Paquita Ros, dues conegudes del Punt TIC Falguera, on van començar la seva aventura tecnològica. Oi que les coneixeu?

La Lolita va fer els cursos d'iniciació a l'ordinador i Internet al Punt TIC Falguera, on vam poder ser testimonis excepcionals de la seva evolució en el món de les TIC. Va començar sense cap coneixement tecnològic, però com que és una dona molt activa, ràpidament va anar perdent la por i identificant diferents usos de la màquina que li podien ser útils. Vam poder recollir les seves primeres experiències en aquest vídeo. L'evolució ha estat excepcional! Només amb una miqueta d'ajut ja fa la reserva online pels viatges de l'IMSERSO, utilitza el certificat digital per fer tràmits, i per suposat, té el seu propi bloc, que és molt recomanable, i també es va gestar en una acció formativa organitzada per Sant Feliu On Line al Casal de la Gent Gran. Tota aquesta activitat no ha passat desapercebuda pels mitjans: primer va ser la seva participació al documental Connect@ts, i ara ha fet el salt a TV3! Aquí la teniu:



La Paquita va començar la seva experiència al Punt TIC mitjançant un taller de blocs pel col·lectiu de la Llar Can Llovera per persones amb discapacitat. Aquest va ser el catalitzador que va ajudar la Paquita a interessar-se per l'ordinador com a eina per aprendre a millorar la seva tècnica lectora i d'escriptura, fins el punt que s'ha animat a plasmar la seva experiència vital en una autobiografia. Tot un exemple de superació en línia, que també va quedar reflexat en la seva entrevista al documental Connect@ts. I és precisament aquest concepte, el de superació, el que ha atret a la productora que va enregistrar el seu testimoni pel programa de TV3. Ja podeu seure, i fer clic al play: