El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

6/4/09

Fer-se una web és fàcil: Weebly vs Wix

Si durant aquests dies de festa esteu avorrits i no sabeu que fer amb el vostre temps lliure us recomanem que elaboreu un bloc o web amb aquestes dues senzilles eines que hem trobat per Internet.

Wix, una manera divertida de crear la teva web

Wix és una potent eina de creació de pàgines web en flash totalment gratuïta, en el que els continguts s’afegeixen arrossegant-los fins la pantalla principal.

Per entrar, s’ha d’omplir un petit formulari i un cop registrat..., ja podem començar a crear la teva web!

A la pàgina principal es carregaran tres tipus de menús, el menú superior amb les opcions tradicionals de guardar arxiu, suprimir-ho, desfer acció, etcètera, el menú lateral que no deixa de ser una barra d’eines que permet inserir diferents tipus d’objectes (botons, fons de pàgina, fotografies, vídeos, etcètera) i un menú dret (una altra barra d’eines) que ens serveix per gestionar les diferents pàgines que volem crear i enllaçar.

Un cop acabat el vostre projecte web, ja podem publicar-ho fent un clic sobre el botó Publish.

Webbly, una manera diferent de crear una web o bloc

Webbly és un altre servei que ens permet crear una pàgina web o un bloc de manera ràpida i intuïtiva. Al igual que Wix, un cop ens validem hem d’escollir una plantilla a on podem anar incorporant una sèrie d’objectes (títols, imatges, vídeos, mapes, etcètera) tan sols arrossegant-los fins a la pàgina principal.

A diferència de l’eina Wix, aquest només té un menú superior a on anar a buscar les opcions o elements a afegir a la pàgina, i aquest fet facilita molt més la creació del nostre lloc web.

Un cop creada la nostra pàgina, aquesta pot ser publicada o descarregada a l’ordinador en format comprimit (ZIP).

Us animem doncs a que proveu aquestes dues eines de creació web, i ens digueu quina us agrada més!!

Ara ja no teniu cap excusa per no crear un bloc o una web de forma ràpida, senzilla, còmode i divertida.

Us recomanem però, que comenceu per Webbly, ja que és una mica més senzill que l’eina Wix, i a més, us permet crear blocs i webs de forma molt més intuïtiva.