El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/4/09

Som Ciutat Digital, el nostre vídeo 100!

El projecte d'inclusió digital Sant Feliu On Line arriba als 100 vídeos publicats al seu canal de vídeo a Internet, i és per això que volem celebrar-ho amb tots vosaltres!

Sant Feliu de Llobregat s’ha convertit en un dels 10 municipis declarats Ciutats Digitals per part de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) de la Generalitat de Catalunya, i amb més motiu, estem de celebració doble.

A l'audiovisual trobareu quines han estat les actuacions primordials en matèria TIC que s’han portat a terme a la ciutat i quin serà el repte de futur en aquest nou model de ciutat del coneixement, innovadora, digital i tecnològica.

Passat, pressent i futur
Sant Feliu de Llobregat ha estat una ciutat amb una forta preocupació per l’escletxa digital com a nova forma d’exclusió social, amb un present decidit que aposta per la difusió de les noves tecnologies i amb un futur de lluita orientada a la recerca d’innovació i progrés social i econòmic mitjançant un projecte transversal de difusió i promoció de les TIC i amb serveis de dinamització digital amb valor.

Imaginar, crear, innovar i ensenyar a aprendre són les paraules clau que presideixen aquest Sant Feliu Digital que esdevé el motor de nous sectors econòmics i noves iniciatives, i que us convidem a conèixer-les a través del següent vídeo.



Per què un vídeo per explicar un projecte?

La lluita contra la nova fractura digital passa per portar a terme actuacions de foment de la generació de continguts digitals de la ciutat a Internet per a estimular el poblament de la Xarxa per part de la ciutadania i el teixit social i econòmic local.

Per això el programa municipal Sant Feliu On Line estimula la presència a Internet pròpia però també de persones, entitats, empreses i institucions locals, de forma que passin de consumidors a creadors de continguts digitals: bloc, àlbum de fotos, vídeos en línia, xarxes socials, etiquetatge social, podcast...