27/4/09

Som Ciutat Digital, el nostre vídeo 100!

El projecte d'inclusió digital Sant Feliu On Line arriba als 100 vídeos publicats al seu canal de vídeo a Internet, i és per això que volem celebrar-ho amb tots vosaltres!

Sant Feliu de Llobregat s’ha convertit en un dels 10 municipis declarats Ciutats Digitals per part de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) de la Generalitat de Catalunya, i amb més motiu, estem de celebració doble.

A l'audiovisual trobareu quines han estat les actuacions primordials en matèria TIC que s’han portat a terme a la ciutat i quin serà el repte de futur en aquest nou model de ciutat del coneixement, innovadora, digital i tecnològica.

Passat, pressent i futur
Sant Feliu de Llobregat ha estat una ciutat amb una forta preocupació per l’escletxa digital com a nova forma d’exclusió social, amb un present decidit que aposta per la difusió de les noves tecnologies i amb un futur de lluita orientada a la recerca d’innovació i progrés social i econòmic mitjançant un projecte transversal de difusió i promoció de les TIC i amb serveis de dinamització digital amb valor.

Imaginar, crear, innovar i ensenyar a aprendre són les paraules clau que presideixen aquest Sant Feliu Digital que esdevé el motor de nous sectors econòmics i noves iniciatives, i que us convidem a conèixer-les a través del següent vídeo.Per què un vídeo per explicar un projecte?

La lluita contra la nova fractura digital passa per portar a terme actuacions de foment de la generació de continguts digitals de la ciutat a Internet per a estimular el poblament de la Xarxa per part de la ciutadania i el teixit social i econòmic local.

Per això el programa municipal Sant Feliu On Line estimula la presència a Internet pròpia però també de persones, entitats, empreses i institucions locals, de forma que passin de consumidors a creadors de continguts digitals: bloc, àlbum de fotos, vídeos en línia, xarxes socials, etiquetatge social, podcast...