El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

1/4/09

Èxit del Taller de Tràmits Digitals

Durant aquesta setmana s'han desenvolupat els Tallers de Tràmits Digitals amb un molt bon índex de participació: 10 persones es van apropar a la sessió del matí i 13 persones a la sessió de tarda.


Durant aquesta primera sessió, introductòria, vam parlar dels grans avantatges d'aconseguir i utilitzar un identificador digital, com per exemple l'IdCat o el DNIe, per realitzar tràmits online amb les diferents administracions públiques: ara ja és possible realitzar alguns tràmits sense necessitat de fer desplaçaments ni cues ni ajustar-nos als horaris de l'oficina presencial. La possibilitat de fer tràmits de manera virtual ens permet tramitar comodament des de casa i a més a qualsevol hora del dia els 365 dies de l'any!

Els alumnes que encara no tenien l'IdCat van aprofitar per fer la Sol·licitud online. Un cop feta aqueta petició ja es poden apropar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà en horari de 8.00h a 20.00h a recollir el seu identificador digital.

Durant els dies de proves vam poder treure certificats de residència, informes de la vida laboral i consultar la percepció de pensions. A més amb l'IdCat hem aprofitat l'última sessió per aprendre a utilitzar-lo com a memòria USB guardant fotografies trobades a Internet.

Esperem tornar a repetir aquest taller ben aviat!