El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/4/09

Sant Feliu On Line donarà suport a la campanya de preinscripcions a les escoles bressols per Internet


Enguany les preinscripcions a les escoles bressols municipals es podran realitzar a través d’Internet, entre els dies 4 i 10 de maig a través de la pàgina web www.santfeliu.cat/ajuntament

Les noves demandes de la ciutadania i els canvis en l’entorn social, cultural i econòmic respecte a l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació condueixen a replantejar els models de relacions entre l’administració pública i els seus ciutadans i ciutadanes.

Davant d’aquest fet fa anys que l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha posat en marxa la tramitació en línia, amb el propòsit d’oferir a la ciutadania la possibilitat de realitzar tràmits a través d’Internet.

La novetat d’aquest any doncs són les preinscripcions a les escoles bressoles a través d’Internet (per a la posterior matriculació presencialment), i es per això que s’habilitaran espais tant a l’Oficina d’Atenció al Client (OAC) com a la Torre de Roser amb els recursos tecnològics necessaris per a poder realitzar aquest tipus de tramitació en línia. Si recordeu, l’any passat es va poder demanar per Internet cita prèvia per a la posterior preinscripció i matriculació (presencialment) a les escoles bressols amb la qual cosa l’avanç d’aquest any és força significatiu .

Cal que recordeu però, que la preinscripció per Internet és viable només per a les famílies empadronades a Sant Feliu. Per fer-ho cal disposar d’algun certificat digital de persona física, ja sigui el idCat, el Certificat de la Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre o el DNI electrònic. En cas de no disposar de cap d’aquests certificats, es pot aconseguir l'idCat de forma gratuïta a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, portant el DNI.
L’horari de les oficines de Torre del Roser es de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores i dimarts i dijous de 16 a 18 hores.

Si voleu més informació, feu un clic aquí.