29/4/09

Sant Feliu On Line donarà suport a la campanya de preinscripcions a les escoles bressols per Internet


Enguany les preinscripcions a les escoles bressols municipals es podran realitzar a través d’Internet, entre els dies 4 i 10 de maig a través de la pàgina web www.santfeliu.cat/ajuntament

Les noves demandes de la ciutadania i els canvis en l’entorn social, cultural i econòmic respecte a l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació condueixen a replantejar els models de relacions entre l’administració pública i els seus ciutadans i ciutadanes.

Davant d’aquest fet fa anys que l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha posat en marxa la tramitació en línia, amb el propòsit d’oferir a la ciutadania la possibilitat de realitzar tràmits a través d’Internet.

La novetat d’aquest any doncs són les preinscripcions a les escoles bressoles a través d’Internet (per a la posterior matriculació presencialment), i es per això que s’habilitaran espais tant a l’Oficina d’Atenció al Client (OAC) com a la Torre de Roser amb els recursos tecnològics necessaris per a poder realitzar aquest tipus de tramitació en línia. Si recordeu, l’any passat es va poder demanar per Internet cita prèvia per a la posterior preinscripció i matriculació (presencialment) a les escoles bressols amb la qual cosa l’avanç d’aquest any és força significatiu .

Cal que recordeu però, que la preinscripció per Internet és viable només per a les famílies empadronades a Sant Feliu. Per fer-ho cal disposar d’algun certificat digital de persona física, ja sigui el idCat, el Certificat de la Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre o el DNI electrònic. En cas de no disposar de cap d’aquests certificats, es pot aconseguir l'idCat de forma gratuïta a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, portant el DNI.
L’horari de les oficines de Torre del Roser es de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores i dimarts i dijous de 16 a 18 hores.

Si voleu més informació, feu un clic aquí.