21/4/09

Recursos, recursos i més recursos

Avui mentre ens perdíem per la xarxa hem trobat un altre portal sobre continguts digitals anomenat Agrega, un projecte impulsat pel Ministeri d’Educació, Turisme i Comerç i les diferents Comunitats Autònomes de l’Estat.

Aquest projecte té un objectiu molt important: facilitar una eina d’utilitat per a integrar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a la ciutadania, especialment a la comunitat educativa.

A la web podem trobar tot tipus de continguts digitals (continguts multimèdia interactius, materials que integren diversos elements textuals, audiovisuals, qüestionaris, jocs didàctics, resolució de problemes...) a través de tres opcions:

  • Buscar Continguts: per a realitzar cerques senzilles o filtrar amb l’opció avançada.

  • Visualitzar continguts: que ens permet determinar el nivell d’adequació dels recursos

  • Descarregar continguts: que ens permet descarregar qualsevol objecte digitals sense la necessitat, posterior, d’utilitzar Internet.

En el seu bloc hem trobat articles i comentaris sobre les anomenades pissarres digitals o DPI com a eines de suport a l’ensenyament, i es comenta també, que tots els recursos que podem trobar al seu web, poden ser utilitzats com a materials d’autoaprenentatge.

Aquí us deixem alguns exemples:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esteu d'acord amb la definició "Plataforma Agrega, creada por Red.es para que la comunidad docente genere y comparta información entre sí y con los alumnos y sus familias" ?