El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/4/09

Recursos, recursos i més recursos

Avui mentre ens perdíem per la xarxa hem trobat un altre portal sobre continguts digitals anomenat Agrega, un projecte impulsat pel Ministeri d’Educació, Turisme i Comerç i les diferents Comunitats Autònomes de l’Estat.

Aquest projecte té un objectiu molt important: facilitar una eina d’utilitat per a integrar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a la ciutadania, especialment a la comunitat educativa.

A la web podem trobar tot tipus de continguts digitals (continguts multimèdia interactius, materials que integren diversos elements textuals, audiovisuals, qüestionaris, jocs didàctics, resolució de problemes...) a través de tres opcions:

  • Buscar Continguts: per a realitzar cerques senzilles o filtrar amb l’opció avançada.

  • Visualitzar continguts: que ens permet determinar el nivell d’adequació dels recursos

  • Descarregar continguts: que ens permet descarregar qualsevol objecte digitals sense la necessitat, posterior, d’utilitzar Internet.

En el seu bloc hem trobat articles i comentaris sobre les anomenades pissarres digitals o DPI com a eines de suport a l’ensenyament, i es comenta també, que tots els recursos que podem trobar al seu web, poden ser utilitzats com a materials d’autoaprenentatge.

Aquí us deixem alguns exemples:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esteu d'acord amb la definició "Plataforma Agrega, creada por Red.es para que la comunidad docente genere y comparta información entre sí y con los alumnos y sus familias" ?