El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/4/09

Preparant la Diada de Sant Jordi al Telecentre


Al Telecentre del Palau Falguera ja estem planificant quines activitats farem aquest dijous. Ens agradaria molt comptar amb tu en aquest dia tan especial!

De moment hem començat a ambientar una mica l'espai per donar a conèixer algunes de les activitats previstes per a aquests dies, com per exemple, la possibilitat de fer-se un Punt de Llibre!


També podràs conèixer la Llegenda de Sant Jordi en diferents idiomes, així, pels diversos plafons del Telecentre podràs llegir l'història en castellà, català, anglès i francès.

A més preparem una activitat basada en l'intercanvi de llibres, ja us explicarem més detalls el mateix dijous, però sí, tot i que al Telecentre apostem per les noves tecnologies, aquesta activitat pot ser interessant per explicar iniciatives relacionades que tenen molts seguidors a la xarxa.

I si ens vols recomanar algun llibre pots fer-ho presencialment al Telecentre i et farem una foto, o bé, ens pots deixar les teves recomanacions en forma de comentari en aquest mateix bloc.

Recorda que durant tota la setmana anirem difonent més notícies i propostes relacionades amb la Diada de Sant Jordi.

Fins dijous!