El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/4/09

Recursos online per la Diada de Sant Jordi

Des del PuntTic del Palau Falguera us volem suggerir algunes pàgines web molt recomanables relacionades amb la Diada de Sant Jordi. Per aquells que vulguin descobrir una nova manera d'apropar-se al món de la lectura recomanem LibriVox una pàgina desenvolupada per voluntaris de tot el món a on podràs trobar llibres en format acústic i provar "d'escoltar un llibre" en comptes de llegir-lo, a més si la iniciativa et sembla interessant és possible col·laborar en el projecte. Si vols escoltar del capítol I al III de El Quijote clica l'enllaç!

D'altra banda trobem la Biblioteca Digital Mundial una web que neix amb l'ambiciós objectiu de convertir-se en un referent bibliogràfic mundial i a on podem trobar des de la Declaració de Independència dels EEUU fins a pel·lícules dels germans Lumière de finals del segle XIX.


Per aquells que volgueu descobrir la màgia dels e-books us recomanem una ullada a Crónicas desde la Antártida publicat per La Vanguardia.

Si el que vols és fer el tradicional enviament virtual de rosa pots fer servir la pàgina de la Generalitat a on també trobaràs l'origen de la llegenda explicat en català, castellà i anglès. A més et permetrà enviar un llibre o un Sant Jordi.


I els més petits? Bé, també els més petits poden gaudir de la Diada amb un munt de recursos disponibles a la xarxa. La pàgina d'Edu365 en té un bon recull i concretament ens ha agradat el Joc que proposa el Club Super3, una versió de la llegenda de Sant Jordi adaptada als nostres temps.