El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

30/4/09

Dia a dia al PuntTIC

Des que vam tornar de vacances de Setmana Santa que al PuntTIC no hem descansat! Amb un munt d'activitats adreçades a diferents perfils d'usuaris ens passen els dies tan ràpid, que demà, 1 de maig, torna a ser dia festiu, i per tant, el PuntTic atura momentàniament la seva activitat per tornar dilluns amb les piles recarregades!

Divendres 1 de maig el PuntTIC romandrà tancat

I que farem dilluns? Dilluns a primera hora, com cada setmana, esperarem l'arribada dels alumnes de l'Escola Gaudí per parlar sobre informàtica. És una bona oportunitat per xerrar obertament sobre l'ús que en fem de les noves tecnologies i aprendre els uns dels altres. A la fotografia alumnes de l'Escola Pau Vila, a la segona part de l'activitat, on deixem una estona lliure perquè els alumnes es connectin a Internet a pàgines com Minijuegos, Fotolog o el Messenger.


La propera setmana acabarem el Curs d'Iniciació a l'Ordinador. Gràcies a ell molts adults de Sant Feliú de Llobregat i pobles de les rodalies han perdut la por a utilitzar el PC. Amb aquesta primera pressa de contacte amb el món de les noves tecnologies els usuaris aprenen la teoria i pràctica més bàsica per començar a utilitzar l'ordinador amb certa autonomia i continuar la seva formació al PuntTIC amb el Curs d'Iniciació a Internet.

A la fotografia inferior podem veure els nostres alumnes a la porta del PuntTIC.


I per últim us volem parlar també dels divendres. Els divendres a la tarda els reservem per oferir un Taller adreçat a usuaris que ja tenen alguns coneixements d'informàtica. Actualment fem el Taller de Fotografia Digital. Aquest taller permet als usuaris adquirir els coneixements bàsics per utilitzar la seva càmera digital, aprenen a passar les fotografies de la càmera a l'ordinador i també es treballa el retoc fotogràfic mitjançant el programa Picasa 3.

Mireu, mireu com els nostres alumnes acaben convertint-se en "caçadors" de la millor instantània!


Ens tornem a veure dilluns!