El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/9/11

Cinc eines per gestionar contrasenyes online

Malgrat la tendència creixent a unificar les identificacions en diferents serveis per mitjà de coses com Oauth, Facebook connect i similars, amb la nostra vida cada vegada més en el núvol es fa indispensable mantenir en lloc segur però convenientment accessibles el rest de contrasenyes que anem inserint per aquí.

Com varem parlar en l'anterior entrada existeixen diferents solucions, tant online com a offline, per mantenir assegurances les vostres dades. Avui parlarem sobre cinc eines gratuïtes disponibles a la xarxa, perquè pugueu accedir a elles des de qualsevol part.

Fa tan sols uns anys, ningú s'hauria plantejat deixar les seves contrasenyes en un ordinador que no fos el seu. Però l'imparable avanç d'Internet i l'àmplia varietat de dispositius amb connectivitat va acabar convertint el que era una possibilitat en una necessitat: accedir des de qualsevol part a les nostres dades d'ingrés.

A l'hora de triar un servei, hem de tenir diversos elements en compte: que s'accedeixi per https, que sigui segur i reconegut i que sigui senzill i ràpid d'utilitzar.

Passpack




LastPass





Clipperz



Mitto