23/9/11

Crear, Innovar i Emprendre

En col·laboració amb Radio Sant Feliu, hem programat una sèrie de sessions quinzenals amb la finalitat de sensibilitzar a la ciutadania i teixit socioeconòmic local envers la innovació i la emprenedoria, social i empresarial.

Així tractarem de temes com la seguretat a la xarxa, geolocalització, realitat augmentada, video i internet, xarxes socials, llibres i literatura digital,
TIC i formació,... A les properes setmanes us informarem de les següents sessions. I cada setmana us enviarem l'enllaç al podcast de la secció.

Avui hem fet la primera de les sessions
: SEGURETAT A LA XARXA, en la que Jordi Batlle, profesional de la privacitat i seguretat de la informació, i Mireia Usart i Alicia Cañellas d'Educolab dedicada a la creació i impartició de cursos i tallers de “Formació amb TIC” en l’àmbit de l’educació formal i informal, ens donen claus i consells de com utilitzar internet d'una forma més segura.

El programa el podeu sentir al 105.3 FM i online des de Radio Sant Feliu

Aquí us deixem el programa d'avui. Desitjem que us agradin! Esperem els vostres comentaris i que ens feu propostes respecte futurs continguts!!Cap comentari: