15/9/11

El servei d'accés lliure al Telecentre: clau en l'apropament de les tecnologies al ciutadà

El servei d'accés lliure al Telecentre Palau Falguera de l'Ajuntament de Sant Feliu, és un espai on els usuaris accedeixen a les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) i les fan servir per les seves inquietuds, per millorar el seu nivell de coneixements, per dubtes relacionats amb Internet, per recerca de feina, ...
L'accés lliure és un espai públic a la Xarxa Internet, que busca facilitar el procés per a la gent que no té recursos propis per utilitzar adequadament els serveis d'Internet. És un servei d'orientació i ajuda.

Característiques de l'Aula:
L'aula es composa de 12 ordinadors connectats a Internet, banda ampla, amb programari lliure i amb els protocols de seguretat necessaris per nevagar. A més, en aquesta instal·lació s'ha configurat el servei d'accés sense fils a la Xarxa Internet (WIFI) mitjançant un punt d'accés específic.

Organització i funcionament:
Els equips informàtics de l'aula poden ser utilitzats per qualsevol ciutadà que ho sol·liciti d'una forma gratuïta i oberta tant per a l'ús dels programes informàtics que es trobin instal·lats en els diferents equips, com per a l'accés i navegació a Internet.

Horari:
Matí: Dilluns a divendres de 12:00 a 13:30h
Tarda: Dilluns a dijous de 17:00 a 18:00h

Cap comentari: