El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/9/11

Dubtes respecte el nivell 3 (avançat) de l’ACTIC

Quan es poden realitzar les inscripcions del nivell 3 (avançat)?
El proper 30 de setembre s’obriran les inscripcions per presentar-se a la prova del nivell avançat. Les primeres competències disponibles seran la C4 (tractament de la informació escrita) i la C6 (tractament de la informació numèrica).

Quines competències s’acrediten en el nivell 3?

El certificat d’aquest nivell acredita un domini avançat de les tecnologies de la informació i la comunicació respecte, com a mínim, dues de les competències que la persona interessada ha de triar entre les competències C4 a la C8.




En quantes competències del nivell avançat puc inscriure’m?
L’aspirant es pot avaluar, si ho desitja, de les cinc competències, fent una sola sol·licitud i un únic pagament de la taxa.



Quan s’obté el certificat del nivell avançat?
El certificat s’obté en el moment en què s’aproven dues competències. Quan l’aspirant obtingui el resultat d’apte/a per a una nova competència, podrà descarregar-se un nou certificat on aquella quedi incorporada a la llista de competències acreditades.



La prova del nivell avançat es fa en diferents sessions?
La prova d’avaluació corresponent al nivell 3 es farà en una o en dues sessions, en funció del nombre de competències en les que l’aspirant vulgui avaluar-se. Cada sessió consisteix en 1, 2 o 3 blocs d’activitats, relatius respectivament a cadascuna de les competències que s’avaluen en la sessió (cada bloc d’activitats té una durada màxima de 35 minuts).



Què passa si s’obté el resultat d’apte/a en una única competència del nivell 3?
Si l’aspirant obté el resultat d’apte/a en una única competència, el resultat serà vàlid fins que no s’actualitzin els continguts d’aquesta competència. Quan obtingui el resultat d’apte/a en una altra competència podrà descarregar-se el certificat del nivell 3.


Si l’aspirant obté un resultat de no apte/a en una competència del nivell 3, pot tornar a examinar-se d’aquesta competència en la segona sessió de la prova?
No, haurà de presentar una nova sol·licitud. Les competències a avaluar en una segona sessió han de ser diferents de les que han estat objecte de la primera sessió i de les que eventualment s’hagin acreditat en proves anteriors.