El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/9/11

Comencen els cursos de Tramits On Line

Avui s'han iniciat els cursos de tramitació electrònica impartits a la Torre del Roser, durant 4 sessions de dues hores els alumnes aprendran a utilitzar l'ordinador per fer les seves gestions personals.

En aquesta primera sessió els usuaris han conegut els certificats digital IdCat, Dnie i les seves utilitats, han accedit a la seu electrònica de l'ajuntament i han realitzat un seguit de tràmits: recollida de mobles i estris domèstics, demanar hora al metge, consulta el saldo de punts del cotxe entre d'altres.



Durant les darreres sessions coneixeran altres llocs webs on poden fer els seus tràmits i sortiran del curs aprenent a fer una signatura amb el seu certificat digital

Els cursos s'impartiran en diferents horaris: Pels matins s'impartiran dos grups Dimecres i Divendres de 9:00 a 11:00, Dilluns i Dimecres de 11:30 a 13:30. També si ho preferiu podeu assistir aquests cursos per la tarda Dimarts i Dijous de 17:00 a 19:00.

Així que ja sabeu si voleu ser uns experts en tramitació electrònica, no us ho rumieu més i truqueu al telefon: 93 6666 180.