El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

16/11/06

Ai, ai, ai!

Us ha enxampat aquest fred que ha arribat de cop, i heu agafat un refredat?
O potser encara no us heu vacunat contra la grip?
Mal de cap?
Mal de panxa?
Mal d'esquena?

I què feu que no aneu al metge!?
Ara podeu demanar i escollir hora pel metge a travès d'internet!

On? Al web de l'Institut Català de la Salut, que té un servei de programació de visites que us reconeixerà pel número de la vostra Targeta Sanitària. A més, podreu consultar qui és el vostre metge de capçalera i el vostre CAP de referència.

Feu clic aquí.
Un cop a la pàgina, us haureu d'identificar mitjançant el número de la vostra Targeta Sanitària, i fer clic a "Continueu"

El sistema us farà una proposta de dia i hora. Si hi esteu d'acord, feu clic a "Confirmeu la visita", i ja podeu anar al metge. Però si per qualsevol motiu aquesta proposta no us convè, podeu escollir dia i hora clicant a "Canvieu la visita"

A la següent pàgina podreu obrir un desplegable per a escollir el dia que us va millor.


I un cop escollit el dia, què ens queda? Doncs escollir l'hora. A la pantalla podreu veure les hores que queden lliures del dia que heu escollit, i agafar la que més us convingui.


Un cop escollida l'hora, confirmeu la visita, i ja està! El metge ja sabrà que la Maria, el Joan o la Laia el vindràn a veure aquest dia. Fins i tot us podeu imprimir un comprovant de la vostra reserva de visita. Ja no teniu excusa per no anar al metge!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Solo quería comentar que este artículo me ha parecido muy útil, ya que pedir hora por teléfono al médico es una odisea y ya no hablamos de ir en perona al ambulatorio...
Gracias por vuestro trabajo.

Sant Feliu On Line ha dit...

Gracias a ti Laura, nos alegramos de que te parezca útil.
Hasta siempre.