El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/11/06

VOLS TENIR LA TEVA WEB?


Potser esteu pensant en uns grans coneixements informàtics, programació, llenguatges estranys o programes complicats. Doncs no, si el que voleu és tenir una pàgina web senzilla sense complicar-vos l’existència, disposeu de recursos a la xarxa que us ajudaran força. Fins i tot un mico la podria fer...
.

Un d'aquests recursos és http://www.palimpalem.com/, un web que us ho fa tot menys ficar els continguts: us busca el nom, us el registra, us deixa espai a un servidor per que el pengeu, us dona eines per que quedi “guapa”, i tot gratis.
.
Una altra eina que heu de conèixer és http://pamtomaket.com/. Es tracta de la iniciativa en català dirigida a la creació i edició de pàgines web per a tots els usuaris sense coneixements de programació que vulguin tenir veu a Internet. Per entrar a Pamtomaket només et caldrà escollir un nom d'usuari i una contrasenya, i automàticament podràs començar a crear la teva pàgina web sense programar ni una sola línia de codi, de la manera més simple: creant-la com si d'un document de MS Word es tractés". Segons explica Vilaweb, "les pàgines són totalment gratuïtes i no tenen publicitat, perquè l’únic afany del creador, un aficionat de setze anys d’Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), és d'acréixer els serveis en català a la xarxa".

Si encara així i tot, no us atreviu pel vostre compte, apunteu-vos al taller digital que farem al desembre de CREACIÓ DE WEBS.

Podeu escollir entre els dies:

* 11-13-18-20 de 19 a 21 hores.
* 12-14-19-21 de 9.30 a 11.30 hores.
* 12-14-19-21 de 17 a 19 hores.
* 13-15-18-20 de 9.30 a 11.30 hores.

I per apuntar-vos, ja sabeu, truqueu al 93.666.61.80. És gratis.