El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/11/06

El Telecentre trontollava ?!?

Però que està passant a Sant Feliu de Llobregat?
.
El 13 de setembre vam tenir un tornado i aquest passat divendres 17 de novembre es va produir... un sisme de 5 graus de magnitud a l'escala Richter.
.
Al voltant d'un quart de vuit del vespre es va produir un terratrèmol que es va percebre però que afortunadament no va produir cap dany.
.
Una de les persones que se'n va adonar i es va emportar un bon ensurt va ser un dels col·laboradors de Sant Feliu On Line, en Sergio Méndez, i una de les dinamitzadores digitals municipals, la Sílvia Pérez.
.
En Sergio va comentar: "De sobte va semblar com si l’edifici de Can Ricart es mogués, com si es fessin obres als fonaments. Era una vibració molt suau, però al mateix temps molt estranya. Els armaris i els ordinadors vibraven, i les nostres cadires, com tenen rodes, es movien. La meva companya i jo ens vam mirar espantats sense saber què era el que estava passant. Tot va passar en uns segons i va ser lleu, gens brusc. Quan va acabar, vam sortir a la sala del costat a preguntar a altres treballadors de l’edifici si s’havien adonat i ens van dir que no. Ens va estranyar perquè nosaltres sabíem que no ho havíem imaginat sinó que aquelles vibracions havien estat molt reals. De seguida vam començar a rebre trucades de tothom que també ho havia sentit".
.
Sant Feliu On Line està ple de sorpreses...
.