El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/11/06

Plantem cara als maltractaments !

Des de Sant Feliu On Line volem afegir-nos als actes del Dia Mundial de la Violència de Gènere.


Com ja sabeu les noves tecnologies han ofert mesures de protecció a les víctimes de la violència de gènere com poden ser els braçalets electrònics i d'altres sistemes digitals de vigilància dels agressors i condemnats per violència domèstica. Amb aquests dispositius es pot fer un control més efectiu de les mesures d'allunyament.



Doncs bé també són diversos i múltiples els recursos on-line en els que pot obtenir-se informació sobre la violència de gènere. L'objectiu és facilitar recursos per a la informació, orientació i assessorament a les dones.


Ara els coneixerem:

ÀMBIT CATALÀ:

ÀMBIT NACIONAL:





I recorda també que existeix un servei gratuït i confidencial d'atenció a les dones víctimes de violència: Servei Línia 900 900 120.



Aquest lloc web permet descarregar-se un fullet sobre MALTRACTAMENTS. Així podràs, en línia, informar-te i saber què has de fer i on pots adreçar-te per denunciar un cas de violència.


Les Nacions Unides defineixen la violència contra les dones com aquells actes vers les dones que "puguin tenir com a resultat un dany o sofriment físic, sexual, o psicològic per a la dona, així com les amenaces d'aquests actes, la coacció o la privació arbitraria de la llibertat, tant si es produeixen a la vida pública com a la privada".


Prou impunitat!

1 comentari:

Sant Feliu On Line ha dit...

Sant Feliu de Llobregat disposarà en breu d'un nou equipament per a dones víctimes de la violència.

El proper 1 de desembre el nou CIE del Baix Llobregat donarà servei a les víctimes de la violència de gènere.

El Departament de Benestar i Família i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat han presentat el nou Centre d'Intervenció Especialitzada (CIE) d'àmbit comarcal que serà operatiu el pròxim 1 de desembre.

El local que acollirà el centre de Sant Feliu, ubicat al carrer Pou de Sant Pere núm. 8 (veure imatge), té una superfície de 400m2 útils i serà un espai compartit amb la seu social de les entitats de dones de la ciutat per a la realització de tallers i trobades del col·lectiu. El servei assistencial del centre funcionarà de dilluns a divendres en horari de matí i tarda.

El CIE és un servei públic especialitzat on s'ofereix informació, atenció interdisciplinar i recuperació a totes les dones i els seus fills i filles a càrrec afectats per processos de violència de gènere, amb l'objectiu de facilitar la reparació del dany patit.

L'equip del CIE el formen professionals titulats en psicologia, treball social, educació social, dret, inserció laboral i mediadors culturals.

El CIE de Sant Feliu serà el segon centre de Catalunya, el primer es va inaugurar a Salt (Gironès) el setembre de 2005.