El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/11/06

Gmail. Vols un compte de correu com aquest?


Darrerament us hem parlat de Google, com a factoria d'idees i productes. Us hem parlat d'alguns dels serveis que ofereix. Un dels primers serveis que va oferir, després del popular cercador, va ser el servei de correu electrònic gratuït, Gmail.

Aquest servei destaca per:

  • Capacitat d'emmagatzematge superior a 2,7 GB de capacitat. Això ens permet poder anar emmagatzemant tots els correus que rebem, sense haver d'estar pendents del límit de capacitat del compte, ja que difícilment se'ns quedarà petit. A més diuen que la capacitat anirà augmentant per sempre.

  • Utilitza un sistema de cerca de missatges molt similar al del cercador de la mateixa "factoria", Google. D'aquesta manera és molt senzill recuperar un correu.

  • La interfícies està disponible en multitud d'idiomes, per adaptar-se millor a tots els usuaris.

  • Cada missatge que envies pot tenir una mida de fins a 50 MB. Així podràs adjuntar una bona quantitat d'imatges als teus correus.

  • Inclou un sistema de xat, per contactar al moment amb alters usuaris de Gmail connectats.


Aquest servei és encara una versió beta, que es troba en fase de proves. Per ara, per poder aconseguir un compte de correu de Gmail és necessari que algú que ja sigui usuari t'enviï una invitació per correu electrònic.

Si tens ganes de provar aquest servei i disfrutar d'un compte de correu com el que t'hem explicat, ens pots demanar una invitació enviant un correu amb nom i cognoms i una adreça de correu electrònic a: sfol.sfol@gmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Está super interesante lo de las "20 razones para cambiar de Hotmail a Gmail":

http://www.moonshadow.es/2006/03/11/20-razones-para-cambiar-hotmail-por-gmail/

Anònim ha dit...

Cambio cuenta en GMail, por 2 como mucho spam de hotmail.