El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/11/06

PICASA - UN POTENT GESTOR D'IMATGES DE LA FACTORIA GOOGLE

Es senzill tenir les fotografies digitals classificades i perfeccionades amb Picasa de Google. Automàticament el programa localitza les fotografies que hi han a l’ordinador i les classifica en àlbums per data.
En un sol clic facilita l’edició de fotografies, podrem retocar-les ajustant la il·luminació, contrastos, colors i donar potents efectes creatius...
D’altra banda, permet carregar les fotografies des d’un suport extern, enviar-les per correu electrònic, demanar-ne còpies impreses a professionals, crear un CD amb la presentació fotogràfica, publicar-les al vostre propi bloc...


Es gratuït i el podem obtenir d’Internet descarregant-lo de les següents pàgines webs:

http://picasa.google.es/ (versió en castellà)

La versió Picasa web ens permet tenir els nostres àlbums de fotografies a Internet:

http://picasaweb.google.com/home (versió en anglès)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi em va servir per organitzar tota la meva extensa col·lecció de fotos digitals... No trobava cap forma eficaç de fer-ho! Proveu amb aquest programa! Us funcionarà...

Anònim ha dit...

Organitzar les imatges o fotos digitals és una creu,u na organització simple per carpetes i un bon programa de visualització no és suficient.

Jo guardo grans quantitats de fotos!!! Així la cosa es complica molt!

PICASA us ajudarà, és un programa senzill però ben eficaç.

Anònim ha dit...

Us regalo aquesta explicació que he trobat a 3xl.net:

El funcionament del PICASA és ben simple: escaneja tot el teu disc dur (o els directoris que tu li indiquis) en busca d'imatges.

Després te les mostra totes en un menú a l'estil d'àlbum de fotos. D'aquesta manera sempre tens totes les fotos a la vista i no les has d'anar buscant manualment d'entre totes les teves carpetes.

I atenció a tots els que tinguin un weblog, especialment qui el tingui allotjat a Blogger, ja que Picasa és el software necessari per pujar fotos en aquest últim. Però, evidentment, el pots fer servir per posar una mica d'ordre a les fotos que pengis al teu bitàcola personal independentment d'on l'hagis allotjat.

Per últim, i per si fos poc, el programa inclou un seguit d'utilitats per extreure fotos de la teva càmera digital, eines per crear un àlbum HTML per a la teva web i facilitats perquè puguis imprimir les teves fotos.