El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

8/11/06

Seguretat a la Xarxa




Internet no deixa de crèixer, i tot i que té moltíssims avantatges, també té alguns inconvenients. Els nens i joves cada vegada tenen més presència a la xarxa, però, és segura per a ells? La seva privacitat està garantitzada? Poden ser víctimes d'enganys?


Amb la finalitat de minimitzar aquests riscos, l'Agència de Qualitat d'Internet acaba de penjar la pàgina internetsegura.net, destinada a famílies i nens, que ens explica els riscs actuals dels joves a la xarxa, i els consells per a minimitzar-los. Podeu accedir-hi aquí. I no us preocupeu, només cal reaccionar a temps, i no donar la raó als que opinen que la xarxa és un perill.



I com que avui va de perills, no oblidarem pas els virus, aquests petits emprenyadors que de tant en tant ens poden causar un disgust. Si feu una mica de memòria, us vindrà al cap el CATA, el centre d'alerta avançada de virus que, des de 2001, ens informa sobre els perills més comuns i les millors solucions. Una meravella de la xarxa, que ens permet suscriure´ns per a que ens avisin de les epidèmies abans que ens ataquin! Cliqueu aquí i comenceu a protegir-vos.

I no us amoineu, que tots els problemes tenen solució!