El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

30/11/06

Noves tecnologies i participació ciutadana

Les noves tecnologies estan canviant la forma de comunicar-nos els uns amb els altres.

I si abans la comunicació amb les administracions era totalment jeràrquica, cada cop més s’estenen vies de comunicació directa entre l’usuari i les diferents institucions. De fet, és molt comú al dia d’avui trobar als webs de les administracions l’adreça de correu electrònic dels seus dirigents, o formularis per a dirigir-nos a ells. En poques paraules, que podeu contactar amb la Diputació de Barcelona o el President de la Generalitat sense moure-us de casa.

L’Ajuntament de Sant Feliu utlitza les noves tecnologies per comunicar-se directament amb la ciutadania, obrint processos de participació per a que tothom pugui opinar sobre diversos temes. Segur que ja coneixeu el Consensus, l’espai de participació a Internet de Sant Feliu, on podeu dir la vostra sobre temes com la remodelació d’espais públics, els plans d’habitatge o de medi ambient…

En el marc de la participació ciutadana mitjançant les noves tecnologies, us volem informar que ahir es van complir tres anys de les entrevistes amb l’alcalde de Sant Feliu a travès del web municipal, on s’han respost més de mil preguntes en relació a l’habitatge, infraestructures, actuacions urbanístiques… Si voleu participar en les entrevistes feu clic aquí.

Amb motiu de l’aniversari un equip de l’informatiu d’ETV es va desplaçar cap a l’Ajuntament de Sant Feliu per a enregistrar imatges de l’entrevista mensual. Podreu veure la notícia avui dijous a les 21:00 i a les 02:00 de la matinada, i demà divendres a les 10:00 del matí.