El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/11/06

Com aconseguir una casa a partir d'un clip i un blog

Kyle Mc Donald, un jove canadenc de 29 anys, es va proposar obrir un blog a Internet (www.oneredpaperclip.blogspot.com) amb la finalitat de canviar un clip vermell, d’aquests que serveixen per ajuntar papers, per alguna cosa de major valor, i així successivament fins arribar a una casa.

La increïble historia de Kyle va començar en canviar el seu clip per un llapis amb forma de peix. Després el que va aconseguir va ser canviar el llapis per un pom de porta fabricat per una escultora de Seattle. Gràcies a l’èxit que el seu blog despertava, va intercanviar el pom de porta per un fogó de gas d’aquells que s’utilitzen normalment per fer un picnic.

Mc Donald, va necessitar 12 mesos per aconseguir el seu propòsit, durant els quals va fer va passar per les seves mans un generador elèctric, un cartell lluminós de Budweiser i un barril de cervesa, una moto de neu de segona ma, un viatge a Yahk, una furgoneta, un contracte de gravació amb la productora Tree Houseclub, un any de lloguer d’un bonic dúplex a Phoenix, una trobada amb Alice Cooper, una bola de vidre que simulava una nevada amb una inscripció del grup musical Kiss, un paper en una pel·lícula del director Corbin Bernsen, i finalment va canviar el paper a la pel·lícula per una casa de dues plantes.

Així en un any i 14 canvis, kyle Mc Donald va aconseguir el seu repte, partir d’un clip i acabar amb una casa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pues ahora mismo me agencio un clip porque necesito casa!!!!!!!!!!!