El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

5/11/07

I van tres!


Aquest no és el primer ni el segon, sinò el tercer premi que rep l'Ajuntament de Sant Feliu de l'Agència Catalana de Certificació CatCert.

Aquest guardó es diu "Premi especial de reconeixement per a una iniciativa de signatura electrònica", i com alguns ja sabreu, respon als esforços que està duent a terme l'Ajuntament per a la implantació de la signatura del futur.

Si tot això us sona a xinès, feu clic aquí i correu a buscar el vostre clauer a l'OAC (Plaça de la Vila, 1)



L'encarregat de recollir el premi va ser en Mario Alguacil, director de Tecnologies, Gestió del Coneixement i Pressupost de l'Ajuntament, que no va perdre la oportunitat de cruspir-se el sopar al que estaven convidats els assistents a l'acte, a la Llotja de Mar de Barcelona.



Com ja sabreu, no queda gaire per a que entri en vigor una normativa europea que obligarà a totes les administracions a oferir la possibilitat als ciutadans de fer els tràmits de forma electrònica. És a dir, des de casa (o des de Ulan Bator, si fos el cas) i amb tota comoditat.

I com que per fer els tràmits d'aquesta manera ens hem d'identificar, la signatura electrònica és la manera més eficient de fer-ho. Així que ens atrevim a pronosticar que en uns pocs anys l'ús d'identificacions digitals creixerà espectacularment.


També pronostiquem que Sant Feliu estarà preparat per a quan arribi aquest moment.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no me beso porque no me llego...

Anònim ha dit...

Si la envida fuera caridad...