El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/4/09

"La Isla" ràdio-bloc. Una illa d'esperança.


"Esperança", "amor", "lluita"... són paraules que apareixen constantment al ràdio-bloc "La Isla", i que donen una imatge global sobre els temes que es tracten en aquest podcast. Com elles mateixes diuen, és "la plataforma virtual que escollim per donar a conèixer al mon allò que sentim i pensem".
Marta, Katerina, Barbi, Marisa, Emy, Victoria, Marina, Theresa, Nuria, Encarna i Corazón són els noms d'algunes de les encarregades de dotar de continguts a aquesta "experiència educativa i d'empoderament de dones", feta amb eines basades en programari lliure.


Aquesta bonica història radiofònica va néixer a l'estiu de l'any passat, al Punt Òmnia del Centre Penitenciari Brians 1 Dones, quan un grup d'usuàries del Punt van fer la cobertura dels IV Jocs Olímpics Penitenciaris. A partir d'aquí es crea "Ràdio Horizonte", que més tard acabaria sent el ràdio-bloc "La Isla", un espai on periòdicament apareixen talls d'àudio que parlen d'amor, de dones, de música, de poesia... Fins i tot tenen un bloc per a qui això del micròfon li sigui una mica difícil.

En aquesta presentació de diapositives podeu veure de què es tracta tot això:



La Maria, de la fundació FIAS (l'organització que gestiona el Punt Òmnia) ens recorda que als centres penitenciaris "s'agraeix moltíssim qualsevol contacte amb l'exterior", així des d'aquí les volem felicitar per aquesta iniciativa. Si les voleu conèixer només heu de fer clic a la tira d'aquí a baix!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interessant aquest treball amb les tic a la presó...
Felicitacions!!!!

Maria ha dit...

Moltes gràcies, des d'aquesta banda del mur s'agraeix molt l'interès...!