El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/10/11

Com instal·lar aplicacions Android en Windows fàcilment

Les plataformes mòbils estan adquirint cada vegada més importància fins al punt que és molt més fàcil trobar utilitats concretes en aquests entorns que en els de escriptori gràcies a les seves botigues d'aplicacions. La possibilitat de portar les apps mòbils a l'escriptori és una idea que molts volen i això últim és possible gràcies a BlueStacks App Player.

BlueStacks App Player
és una eina per a Windows 7 que permet executar aplicacions d'Android. Es troba en fase inicial de desenvolupament alpha i és totalment gratuïta, versió Pro amb capacitats especials arribarà més endavant. El seu desenvolupament ha pres a 10 enginyers dos anys, ja que han utilitzat un mètode de virtualització que possibilita l'execució d'aquestes aplicacions en mode de pantalla completa sense que això perjudiqui a la usabilitat o la resolució gràfica.

Només descarregar el reproductor i executar veurem que tenim a la nostra disposició 10 aplicacions pre-carregades com Bloomberg, LivingSocial, Huffington Post i Creative Mobile i tenim disponibles altres 26 per instal·lar des del núvol que aniran augmentant a mesura que segueixi treballant amb més desenvolupadors de apps mòbils que vulguin sumar-se al projecte. A més hi ha una interessant funcionalitat en aquest giny i és la possibilitat de passar aplicacions des del nostre telèfon a l'escriptori gràcies a Cloud Connect, d'aquesta manera no haurem de tornar a pagar per aplicacions que ja hem comprat per al nostre smartphone Android.
En BlueStacks ja estan treballant en la seva adaptació per a Mac i esperen arribar al milió de descàrregues en poc temps.

Font d'informació: www.bitelia.com