El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/10/11

Els joves de Sant Feliu tenen una oportunitat de decidir el seu futur al 1r Fòrum del Pla Jove

L'Ajuntament de Sant Feliu ha posat en marxa un procés participatiu perquè els joves de la ciutat s'impliquin en l'elaboració del Pla Jove 2012-2016. El Pla Jove és el full de ruta que guia les polítiques municipals per als joves en els propers 4 anys. En el pla es definiran les actuacions a realitzar de forma progressiva en els àmbits d'habitatge, treball, educació i lleure, sempre vinculats al jovent.

Per a difondre aquesta iniciativa municipal, fer arribar als nostres joves i promoure la seva participació, aquesta setmana s'estan fent sessions informatives a tots els joves dels instituts i centres formatius del nostre municipi per explicar-li's la importància de fer sentir la seva veu.

Per aquesta tasca de difusió, tenen la col·laboració del jove santfeliuenc Sergio Podadera que ha dissenya un còmic ambientat a Sant Feliu.

De la mateixa manera, el Pla Jove té una pàgina de facebook a la qual des d'aquí us convidem a seguir i a deixar les vostres opinions. Allà estareu al dia de totes les novetats i actes que s'organitzin.


El proper dissabte dia 15 col·locaran la carpa de l'Espai Jove a l'entrada de la Plaça Lluis Companys (c/Rectoria) de 17 a 20h per a començar a recollir les vostres propostes i per aclarir-vos tots els dubtes que tingueu respecte aquest pla i amb les aportacions es pintarà un grafiti.

El primer dels actes oberts a la participació del jovent de Sant Feliu serà el 1r Fòrum del Pla Jove, que tindrà lloc el proper dimarts 18 d'octubre, a les 18.30 h a la Sala Ibèria. Es tracta d'un acte obert a la participació de tots els joves d'entre 15 i 29 anys de la ciutat, on es debatran i recolliran les principals inquietuds i necessitats del jovent de Sant Feliu.