El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

3/10/11

Els millors reproductors multimèdia recomanats pel Telecentre


Hi ha una varietat impressionant de reproductors gratuïts i tots tenen les seves qualitats i motius per ser l'escollit.
  • Media Player Classic: clàssic i funcional. Una bona selecció de códecs, capacitat de càrrega i edició de subtítols, flexible Pan&Scan i captura de fotogrames. Per completar la llista, Media Player Classic compta amb suport per a vídeos duals i et permet escollir l'acció a realitzar una vegada s'acaba el vídeo.
  • Moovida: la meravella tècnica. El més destacable és la seva interfície 3D, una impressionant i estètica biblioteca multimèdia en format tridimensional que farà les delícies dels amants de les bones gràfiques, i d'aquells a qui els agradi presumir d'aplicacions amb els seus amics. A més, permet subscriure i ordenar podcasts, ofereix una gran varietat d'estacions de ràdio online i el seu visualitzador no té gens que envejar a la resta.
  • UM Player: l'elegant pes ploma. Elegant, funcional i amb una eina estavella: un cercador de Youtube i Shoutcast integrat, és a dir, vídeos i ràdios a milers des del propi programa. A part, compta amb diverses sorpreses que et desvetllem en aquest vídeo.
  • GOM Media Player: una aparença enganyosa. Un reproductor en aparença simple, enfocat a facilitar la visualització de vídeo. Però aquesta aparença comporta una increïble màquina de reproducció. Un munt de códecs preinstal•lats i una interfície clara i perfectament ordenada en la qual navegar i trobar el que cerques serà pa menjat. Si a això li vam sumar la seva patent exclusiva per reproduir arxius AVI corruptes, les seves pells i l'immens marge de configuració que permet, no hi ha discussió possible.
  • VLC Media Player: el número 1. Aquest reproductor de codi obert, amb anys d'experiència en el seu camp, compta amb una interfície senzilla que pots canviar radicalment amb qualsevol pell que t'imaginis i algú hagi creat. De fet, pots crear les teves pròpies pells amb VLC Skin Editor. A més de reproductor, VLC és un convertidor d'àudio/vídeo, reprodueix i grava vídeos de Youtube, emet en streaming, compta amb servidors de radi, ofereix informació completa del que reprodueix, copia DVD, suporta la captura a través de diversos dispositius, organitza els teus arxius i encara té temps de guardar fotogrames i escenes amb un sol clic. Això sense explicar les extensions i complements que es van actualitzant periòdicament.