El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/10/11

En breu s'engeguen diferents accions formatives adreçades a persones desocupades

Us deixem uns recursos prou interessants per a millorar la vostra qualificació professional. Són formacions totalment gratuites que es portaran a terme durant aquest últim trimestre i el primer de l'any vinent. No deixeu passar aquesta oportunitat.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha rebut del Servei d'Ocupació de Catalunya l'atorgament de 8 accions formatives adreçades prioritàriament a persones desocupades. Aquestes accions formatives es corresponen a les àrees professionals d'administració - auditoria, informació / comunicació (idiomes), informàtica i cures auxiliars.

Donat que enguany és possible oferir una oferta diversificada en el temps, l'Ajuntament de Sant Feliu té previst la posada en marxa, durant el darrer trimestre de l'any, de 5 accions formatives i les 3 accions formatives restants es realitzaran al primer trimestre de l'any vinent.

Aquestes accions formatives tenen per objectiu millorar la qualificació professional i facilitar els recursos formatius necessaris per adaptar-se a l'actual mercat de treball.

Per participar a les diferents accions formatives cal que les persones interessades es presentin a les sessions informatives que es realitzaran a l'Aula Sant Feliu ubicada a la carretera de la Sànson, 74 de Sant Feliu de Llobregat, on s'informarà del perfil professional, les sortides laborals, el programa i el calendari de les diferents especialitats.

Dimarts 25 d'octubre sessions informatives:

* 9:30 hores – Gestió comptable i gestió administrativa.
* 12 hores – Informàtica de l'usuari I.

Dimecres 26 d'octubre sessions informatives:

* 9:30 hores – Anglès atenció al públic I.
* 11 hores – Alemany: gestió comercial.
* 17:30 h hores – Aux. d'infermeria en geriatria.