El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/11/06

Pandora, la caixa de... música!




Els temps de carregar amb discs, cassettes, cd's i altres andròmines s'han acabat. Per què tenir música emmagatzemada en suports que ocupen lloc a casa? Per què tenir-la al disc dur del nostre ordinador? Si tot és a la xarxa!

A més, no esteu cansats d'escoltar els mateixos grups i intèrprets de sempre? Si us agrada un estil, no us agradaria escoltar música de grups que no coneixeu però que segur que us agradaràn?

Ara és possible!


Ha nascut Pandora, la ràdio a la teva mida. Atenció, no és una radiofòrmula convencional, sinò que funciona com un reproductor intuitiu. És a dir, l'usuari dóna una pista de la música que li agrada (un intèrpret o una cançó)...






... i l'eina reproduirà contínuament música que se li assembli.




Quan estigui sonant una cançó que us agradi, l'hi podeu dir...

... i Pandora ho tindrà en compte! I si no us agrada, digueu-li també, que no us la tornarà a posar.



Podeu crear tantes “emissores” com volgueu
(fins a 100), una per a cada estil. Si avui esteu malenconiosos, podeu introduir una balada i possar com a nom “cançons lentes” a la vostra nova emissora. Si teniu ganes de marxa, ja sabeu, introduiu una cançó amb més “canya” i nombreu “rock duríssim” a la vostra creació. A més, podreu editar les vostres emissores afegint noves cançons o artistes.







Com? Que no us voleu limitar a un estil? Doncs utilitzeu l’eina Quickmix, i la reproducció anirà alternant cançons de les diferents emissores que tingueu.




Això sí, de moment trobareu sobretot música en anglès, i de clàssica no n’hi ha gens. Aquí trobareu un recull d’emissores pels amants de Chopin, Pachelbel, Mozart...

Per a escoltar Pandora haureu de tenir instal·lada la última versió del reproductor Flash, que us podeu baixar aquí.


Feu clic a la icona i que no pari la música!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Recurso en línea muy bueno para aquellos que quieren controlar lo que quieren escuchar. Un elemento sencillo e intuitivo que hará las delicias de los amantes de la música. Os lo recomiendo.