14/6/11

Catalunya és la primera comunitat autònoma de tot l'Estat que impulsa el "CerTIC" per a persones en situació d'atur.


Aquesta formació i certificació en eines TIC es durà a terme en modalitat semipresencial, mitjançant l'empresa PUE – Projecte Universitat Empresa.

La Secretaria d'Ocupació aposta per donar més valor a la formació en l'àrea de les TIC per millorar la qualificació i les competències dels professionals i la competitivitat de les empreses. Es vol millorar el posicionament competitiu de les empreses i del sector TIC català mitjançant un model de certificacions reconegudes internacionalment.

Les accions formatives del CERTIC 2011 es duran a terme en la modalitat “blended learning” semipresencial i van adreçades a un total de 1.582 persones, amb la participació prioritària de les persones no ocupades demandants d’ocupació, sense perjudici de la participació de treballadors en actiu. Les accions de formació i certificació en les diferents eines TIC es distribuiran en 50 cursos de 30 i 60 hores, de manera semipresencial, és a dir, per Internet i a la xarxa de centres de PUE a Catalunya.

Les certificacions TIC són distincions atorgades als professionals del sector per part de les principals empreses fabricants de maquinari i programari. Aquestes certificacions representen un segell de qualitat, tant per als professionals com per a les empreses, a través de les quals els professionals poden demostrar el seu nivell de coneixement en relació amb les eines i productes específics existents en el mercat.

+ Info