El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

2/6/11

Últim esforç per els exàmens finals

Amb motiu del exàmens finals i la selectivitat, l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat a posat en marxa dues aules d'estudis.

Una esta ubicada a la Torre del Roser (C/ Joan XXIII, 14). L'aula romandrà oberta i disponible per als estudiants fins al 19 de juny, els dissabtes, de 16 a 22 h i els diumenges, de 10 a 14 i de 16 a 22 h. L'espai té capacitat per a unes 50 persones.
La nova aula d'estudi complementa els serveis que ofereix la Biblioteca Montserrat Roig, que obre de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h, i de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h.

La segona aula d'estudi es troba ubicada al Casal de Joves ofereix durant els mesos de maig i juny un servei d'aula oberta d'estudi que està disponible els dilluns i dimecres, de 19 a 21 h i els dimarts i dijous, de 12 a 14 h, i amb connexió a Internet.


Amb l'objectiu de facilitar el treball de l'alumnat i que els estudiants disposin de totes les eines que puguin tenir al seu abast, l'aula d'estudi de la Torre del Roser disposa de connexió WiFi per tal que les persones usuàries es puguin connectar amb els seus propis portàtils.