El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/6/11

Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l'actualitat


El proper dimarts 28 de juny, a les 19.30 h, tindrà lloc al Cinebaix la projecció gratuïta del documental participatiu Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l'actualitat, seguit d'un cinefòrum entre els assistents.

El documental mostra, a través de les vivències dels veïns i veïnes, l'evolució dels dos barris en els darrers trenta anys, fent especial èmfasi en els canvis produïts a nivell urbanístic, social, cultural i econòmic.

Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l'actualitat és la segona part del documental participatiu Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 40 fins els 80, estrenat el setembre de 2009. Aquest nou audiovisual repassa, mitjançant testimonis, fotografies, retalls de premsa i vídeos domèstics aportats pels mateixos participants les transformacions sofertes per dos dels barris més populosos de la nostra ciutat.

Aquesta obra audiovisual sorgeix arran de les sessions participatives articulades al voltant de la taula Els barris i les seves històries, un dels espais de participació del projecte Fem Barri. En aquestes sessions els mateixos veïns i veïnes participants van decidir tant els continguts com el guió general, les persones a entrevistar i els materials que s'havien d'emprar. Un cop definides les línies mestres del documental, una productora audiovisual ha desenvolupat la producció al llarg dels darrers onze mesos.