7/9/11

Comencen els cursos de Tramits On Line

Avui s'han iniciat els cursos de tramitació electrònica impartits a la Torre del Roser, durant 4 sessions de dues hores els alumnes aprendran a utilitzar l'ordinador per fer les seves gestions personals.

En aquesta primera sessió els usuaris han conegut els certificats digital IdCat, Dnie i les seves utilitats, han accedit a la seu electrònica de l'ajuntament i han realitzat un seguit de tràmits: recollida de mobles i estris domèstics, demanar hora al metge, consulta el saldo de punts del cotxe entre d'altres.Durant les darreres sessions coneixeran altres llocs webs on poden fer els seus tràmits i sortiran del curs aprenent a fer una signatura amb el seu certificat digital

Els cursos s'impartiran en diferents horaris: Pels matins s'impartiran dos grups Dimecres i Divendres de 9:00 a 11:00, Dilluns i Dimecres de 11:30 a 13:30. També si ho preferiu podeu assistir aquests cursos per la tarda Dimarts i Dijous de 17:00 a 19:00.

Així que ja sabeu si voleu ser uns experts en tramitació electrònica, no us ho rumieu més i truqueu al telefon: 93 6666 180.