El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

8/9/11

Còpies de seguretat de les teves xarxes socials amb SocialFoders

SocialFolders ve a ser un sistema basat en la mateixa tecnologia que ftopia, una oferta per ara gratuïta des de la qual podràs realitzar còpies de seguretat del contingut dels teus comptes a les teves xarxes socials, fotos compartides o com a servei d'emmagatzematge en el núvol per al teu equip.

La gran diferència amb aplicacions similars és que va més enllà de les còpies de seguretat dels teus comptes, oferint a més dels backups la possibilitat de pujar arxius als teus comptes online.

El procediment, una vegada ens hàgim registrat, et permet connectar els teus comptes en l'aplicació incloent Flickr, Box, Instagram, Facebook, Picasa, YouTube, Google Docs o Photobucked en una llista que promet anar creixent a poc a poc.
L'aplicació ve a ser una espècie de Dropbox per a tots els comptes online dels usuaris. Una vegada que les tinguem totes connectades, l'usuari només haurà d'arrossegar i deixar anar en les carpetes locals a través de l'Explorador de Windows o el Finder de Mac per carregar-los en el lloc corresponent. Una interessant alternativa a l'emmagatzematge de dades dels continguts de les xarxes Socials.