21/9/11

QTranslate: el teu traductor personal per Windows

Sovint ens topem amb textos en diferents idiomes. Alguns els entenem perfectament, però uns altres se'ns ennueguen, per la qual cosa hem d'anar al diccionari o al traductor online de torn.
QTranslate integra Google Translate, Microsoft Translator, Promt Mobile, SDL i Yahoo! Babel Fish, cinc traductors gratuïts disponibles via web i compatibles amb la majoria d'idiomes que trobaràs en Internet.

La particularitat de QTranslate és que, a més de poder enganxar paraules i textos en la finestra principal del programa per traduir-los, s'integra als teus programes de Windows. Així, quan seleccions una frase, apareix la icona de QTranslate per traduir-la.

QTranslate detecta l'idioma a traduir, i per la teva banda pots escollir entre diversos idiomes, en el nostre cas el castellà (Spanish en QTranslate). A més de traduir el text, pots buscar-ho en Google i fins i tot reproduir-ho en veu alta amb el lector integrat. Així evitaràs haver de llegir la traducció o la paraula original. QTranslate ho farà per tu i en diferents idiomes. També disposa d'un historial per recuperar traduccions prèvies.
I per escriure paraules amb símbols d'altres idiomes, QTranslate ve acompanyat d'un teclat virtual adaptable a l'idioma en qüestió.

Font d’informació: www.onsoftware.softonic.com