El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/9/11

QTranslate: el teu traductor personal per Windows

Sovint ens topem amb textos en diferents idiomes. Alguns els entenem perfectament, però uns altres se'ns ennueguen, per la qual cosa hem d'anar al diccionari o al traductor online de torn.
QTranslate integra Google Translate, Microsoft Translator, Promt Mobile, SDL i Yahoo! Babel Fish, cinc traductors gratuïts disponibles via web i compatibles amb la majoria d'idiomes que trobaràs en Internet.

La particularitat de QTranslate és que, a més de poder enganxar paraules i textos en la finestra principal del programa per traduir-los, s'integra als teus programes de Windows. Així, quan seleccions una frase, apareix la icona de QTranslate per traduir-la.

QTranslate detecta l'idioma a traduir, i per la teva banda pots escollir entre diversos idiomes, en el nostre cas el castellà (Spanish en QTranslate). A més de traduir el text, pots buscar-ho en Google i fins i tot reproduir-ho en veu alta amb el lector integrat. Així evitaràs haver de llegir la traducció o la paraula original. QTranslate ho farà per tu i en diferents idiomes. També disposa d'un historial per recuperar traduccions prèvies.
I per escriure paraules amb símbols d'altres idiomes, QTranslate ve acompanyat d'un teclat virtual adaptable a l'idioma en qüestió.

Font d’informació: www.onsoftware.softonic.com