El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/9/11

Continuen els cursos de tramits OnLine

Com ja sabeu des de fa unes setmanes es realitzen a la Torre del Roser una serie de cursos relacionats amb fets vitals.

El passat dimarts per la tarda es va iniciar un nou curs on els usuaris van assistir amb moltes ganes i fins i tot van intercanviar les seves impressions sobre tramitació electrònica.

Alguns es venien amb certa inseguretat a l'hora de donar les dades per Internet sobretot de fer comptes al banc o compres per Internet, van sortir amb una mica mes de seguretat que esperem que en les darreres sessions tinguin mes confiança per realitzar aquest tipus de tràmits.

Altres alumnes usuaris dels certificats digitals van comentar algunes millores que creuen que es podrien implementar, com per exemple que sigui mes senzilla la seva instal·lació.

Durant les darreres sessions els alumnes coneixeran mes sobre els tràmits On Line, seran autònoms a l'hora de realitzar diversos tràmits per Internet i sortiran del curs saben una mica més sobre els certificats digitals, Instal·lació, utilització i com realitzar una signatura electrònica.

Durant els mesos de Setembre a Desembre s'impartiran aquests cursos en els següents horaris: Pels matins s'impartiran dos grups Dimecres i Divendres de 9:00 a 11:00, Dilluns i Dimecres de 11:30 a 13:30. També si ho preferiu podeu assistir aquests cursos per la tarda Dimarts i Dijous de 17:00 a 19:00.

Si Vols fer tràmits per Internet sense necessitat de desplaçar-te a les administracions truca al 93 6666 180 i t'informarem!.