El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/9/11

L'eina per guardar totes les teves contrasenyes en el núvol

Cada dia estem apuntats a més serveis en internet que requereixen de contrasenya. Email, Facebook, Twitter, un altre munt de xarxes socials i llocs que visitem diàriament com a blocs, fòrums i altres que requereixen utilitzar nom d'usuari i contrasenya per ingressar.

Clipperz, una eina en el núvol que et permet tenir guardades en lloc segur totes les contrasenyes i usuaris dels teus comptes. L'eina és molt senzilla d'utilitzar, el primer és crear un compte nou. Ens demana un nom d'usuari i una frase clau que ha de ser llarga per tenir més seguretat. Una vegada introduïts aquestes dades punxem a registrar-nos. Una vegada fet això, ens retorna un missatge que ja estem registrats. L'aplicació funciona amb targetes, hem de crear una targeta nova per cada nou usuari i clau que tinguem intenció de guardar. Els passos són molt senzills, punxem a agregar nova targeta i després triem el tipus de targeta que volem crear, l'aplicació permet varis.

Per crear una contrasenya d'accés a qualsevol web només hem de punxar en aquesta categoria i introduir les dades que ens demana. Quan acabem punxem a guardar i ja tenim guardada nostra primera targeta, només cal repetir aquests passos per cadascuna que vulguem guardar, en iniciar l'ús de l'aplicació serà dura, però després només caldrà anar afegint aquells llocs en els quals ens anem donant d'alta.
Quan hem acabat tindrem totes les nostres contrasenyes en lloc segur i accessibles per nosaltres des de qualsevol lloc per poder accedir on vulguem.