El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/9/11

Concurs Novum UrBIZ


El concurs Novum UrBiz és un concurs que llança la Fundació BiscayTIK amb motiu de la XII Trobada Iberoamericà de Ciutats Digitals que tindrà lloc del 28 al 30 de Setembre a Bilbao.
Objectiu: Buscar projectes innovadors i idees creatives que intentin millorar les ciutats del futur amb les noves tecnologies.
Tens idees noves? Creïs que sabries com fer que la vida a qualsevol altra ciutat anés més còmoda? Més moderna? Més agradable? Aquesta és la millor oportunitat per plantejar-les i, potser, dur-les a terme! Tot tipus de propostes que aportin millores són benvingudes.
L'originalitat no és una opció!
Els projectes poden centrar-se a qualsevol àrea o àrees com per exemple l'arquitectura, el transport, el comerç, la cultura… Hauran de promoure valors com la cooperació, la innovació, el desenvolupament sostenible, l'accessibilitat o la disminució de la bretxa digital en la societat contemporània.
Valoració: Es valorarà la viabilitat, l'originalitat i el caràcter innovador de les propostes, així com la concreció a l'hora de plasmar les idees.