El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

1/9/11

PuntTIC; começa una nova etapa formativa

Ens incorporem avui a la feina i us assegurem que hem tornat amb les piles ben carregades. En aquesta nova etapa al PuntTIC, seguirem amb les nostres propostes formatives que tanta cabuda tenen a Sant Feliu; els nostres eixos principals formatius són la iniciació en l'ús de l'ordinador i introducció a Internet. En aquest segon apartat seguim fent especial èmfasi en el tema de tràmits en línia o telemàtics. Obrim una nova etapa reservant un dia a la setmana per a accions formatives especials per a col.lectius específics o per entitats de la ciutat. Es tracta de cursos a mida i sempre gratuïts demanats per aquests ens. A més seguim donant suport formatiu en els exàmens d'acreditació ACTIC, que des d'aquí recomanem per ser aquest l'únic examen que reconeix els coneixements informàtics dels usuaris.
Als nostres serveis incorporem la tutorització de cursos avançats d'ofimàtica que s'impartiran un dia a la setmana a determinar de 12h a 13.30h.

Us animem perquè us apropeu al telecentre i demaneu informació o us apunteu directament als cursos que s'inicien ja. Tel. 936666180

Inici propers cursos:
Dimarts i dijous de 10h a 12h: 8 de Setembre
Dimecres i divendres de 10h a 12h: 9 de Setembre
Dilluns i dimecres de 18h a 20h: 8 de Setembre