El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/9/11

Facebook avança detalls sobre el seu servei de música


Gràcies a Techcrunch ens assabentem d'alguns detalls claus que Facebook inclourà en el seu servei de música.
Un d'ells és el “scrobbling”, es tracta d'un sistema que permet enviar la informació de les cançons que estem escoltant al nostre perfil, perquè sigui alguna cosa compartit amb els nostres contactes.
Una altra de les novetats que portarà implicades aquest servei és la unificació de cançons a través de diferents proveïdors de streaming online. Per exemple, si un usuari de MOG envia una d'aquestes cançons a la seva feed, un altre usuari que vegi aquest feed pot fer clic i escoltar aquesta cançó, sencera. Recordem que a més de MOG, els altres dos grans proveïdors que es van associar a Facebook van ser Spotify i Rdio. En teoria, solament hauríem d'estar inscritos a un d'aquests serveis per poder escoltar el contingut de tots.
Més detalls sobre el servei inclouen una mica d'informació sobre el reproductor de Facebook Music. Existirà la possibilitat d'escoltar música a través de les diferents pàgines de Facebook sense que s'interrompi el streaming, de la mateixa manera que succeeix amb el xat. El tauler del reproductor tindrà una grandària interessant i tot indica que se situarà al final de la pantalla, encara que hi ha varis reportis que afirmen que Facebook està provant diferents ubicacions.
Amb l'arribada de Facebook Music, la xarxa social està complint amb una de les demandes més grans dels seus usuaris, que no havien trobat una manera per compartir els seus gustos musicals més enllà d'enllaços externs a YouTube i altres serveis.