El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/9/11

Comencen les inscripcions per al nivell 3 de l’ACTIC al Telecentre



El proper 30 de setembre s’obriran les inscripcions per presentar-se a l’examen del nivell 3 (avanƧat) de l’AcreditaciĆ³ de CompetĆØncies en Tecnologies de la InformaciĆ³ i la ComunicaciĆ³ (ACTIC). El nivell avanƧat de l’ACTIC capacita el ciutadĆ  per innovar, compartir coneixements i donar suport en l’Ćŗs de les TIC. AixĆ­ mateix, garanteix que l’aspirant tĆ© un coneixement avanƧat en tecnologies de la informaciĆ³ i la comunicaciĆ³ (TIC) davant qualsevol empresa o administraciĆ³ pĆŗblica i el seu carĆ cter especialitzat pot ser molt Ćŗtil a l’hora d’avaluar les aptituds d’una persona per ocupar un lloc de treball amb unes caracterĆ­stiques especĆ­fiques. Creiem que ens pot ser Ćŗtil per a la nostra feina?

Les diverses combinacions de les cinc competĆØncies (tractament de la informaciĆ³ escrita; de la informaciĆ³ grĆ fica, sonora i de la imatge en moviment; de la informaciĆ³ numĆØrica; de les dades; presentaciĆ³ de continguts) a triar per l’aspirant permeten l’adaptaciĆ³ a les diferents necessitats de selecciĆ³ de personal a les empreses i administracions pĆŗbliques.

La prova d’avaluaciĆ³ es farĆ  al Telecentre Punt TIC Palau Falguera o en qualsevol dels centres col•laboradors ACTIC de Catalunya. L’aspirant es pot avaluar, si ho desitja, de totes cinc competĆØncies, a partir d’Ćŗnica una sol•licitud i taxa. La prova es fa en una o dues sessions, segons les competĆØncies que calgui avaluar, i el certificat s’obtĆ© en el moment en quĆØ s’aproven dues competĆØncies. Aquest certificat Ć©s acumulatiu, ja que s’hi afegeixen les competĆØncies que es vagin acreditant.