El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

1/9/11

Corea del Sud, Hong Kong i Japó tenen la tres connexió a Internet més ràpides del planeta

L'informe de Akami sobre l'Estat d'Internet al món ha revelat que el nombre de persones connectades a la xarxa segueix augmentant i que, a més, gràcies a la ràpida extensió de la banda ampla, cada els usuaris cada vegada naveguen a una velocitat superior, encara que, com en tot, hi ha països més preparats que uns altres.
En el mateix informe, també s'han donat a conèixer els països que naveguen més ràpid, i el podi està ocupat per tres nacions asiàtiques:
Corea del Sud (mitjana de 14,4 Mbps)
Hong Kong (mitjana 9,2 Mbps)
Japó (8,1 Mbps)
Darrere dels tres gegants asiàtics de la tecnologia, es troben països europeus com Holanda (7,5 Mbps), Romania (6,6), República Txeca (6,5), Letònia (6,3), Suïssa (6,1) i Irlanda (5,6). Encara que, d'altra banda, cal destacar que Europa tan sols ha aconseguit ficar 12 de les seves ciutats entre les 100 amb connexió més ràpida del món.
Només es poden qualificar d'envejables les dades de velocitat de Bulgària, República Txeca, Suïssa i Romania, on més del 93% de les connexions superen ja els 2Mbps, mentre que en la resta del món el percentatge és molt menor, un 62%.