El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/9/11

Internet i les xarxes socials han propiciat l’augment de llocs de treball

L’arribada d’Internet i les xarxes socials han propiciat la creació de nous llocs de treball que amplien la demanda de treballadors per part de les empreses.
Dins de la situació de crisi econòmica actual, Internet segueix sent un dels pocs camps en què l’activitat no para de créixer.

No hi ha atur a Internet?

El 20,5% de les empreses espanyoles utilitzen les seves pàgines web per anuncis d’ofertes de treball o recepció de sol.licituds de treball online. I una de les àrees més demandes, que no registra atur ni tan sols en aquests moments, és tot el relacionat amb Internet. Les empreses estan generant noves activitats i necessiten professionals qualificats, però amb prou feines poden cobrir els llocs de treball que demanden.

Mitjana de contractació fixa del 84,3%:

Segons les dades de AMETIC (Associació Multisectorial d’Empreses de l’Electrònica, Tecnologies de la Informació i la Comunicació), l’ocupació al sector TIC es caracteritza per la “estabilitat, amb una contractació fixa del 84,3%”.
La major part de la demanda d’ocupació es concentra al voltant de cinc categories: informàtica i telecomunicacions (en un 92%, graduats mitjans o superiors, i enginyers), màrqueting i comunicació, disseny i arts gràfiques; comercial i vendes, i atenció al client a través de xarxes socials.
Font d’informació: www.ticonline-aseitec.org