El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/9/11

Primer aniversari de Kubuntu al Telecentre

Es compleix un any des que el Telecentre estrenés dualitat de sistemes operatius en els seus equips. És a dir la convivència de Windows i Kubuntu. Windows per a les accions formatives i Kubuntu en l'espai d'accés lliure per als seus usuaris. Fa un any als usuaris els va sorprendre aquest nou sistema operatiu però aviat es van fer al seu ús, sense més complicació que haver d'accedir al sistema utilitzant un nom d'usuari i contrasenya.
En els últims anys, Ubuntu (Kubuntu) és la distribució de Linux més popular de totes i ha contribuït notablement en el desenvolupament d'un sistema operatiu amigable que és capaç de competir en igualtat de condicions amb qualsevol programari comercial.
Ubuntu compta amb excel.lents paquets de programes com: GNOME, Firefox i OpenOffice.org, els quals han estat actualitzats des de les primeres versions.

Animeu-vos a provar el Kubuntu al Telecentre!

2 comentaris:

POGU ha dit...

Vau provar la Ubuntu (gnome) o vau anar directament per la Kubuntu?

Punt TIC del Palau Falguera ha dit...

La raó principal per la qual utilitzem Kubuntu al Punt Tic és perquè l'entorn gràfic que utilitza és molt similar a Windows. Al Punt Tic és realitzen formacions d'alfabetització digital (iniciació a l'ordinador i iniciació a Internet) i treballem amb Windows. L'horari d'accés lliure el tenim amb Kubuntu d'aquesta manera las persones que estan realitzant o ja han realitzat una formació prèvia al Punt Tic poden continuar practicant amb un altre sistema operatiu sense trobar-se la dificultat de conèixer un altre entorn gràfic.