El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/9/11

El servei d'accés lliure al Telecentre: clau en l'apropament de les tecnologies al ciutadà

El servei d'accés lliure al Telecentre Palau Falguera de l'Ajuntament de Sant Feliu, és un espai on els usuaris accedeixen a les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) i les fan servir per les seves inquietuds, per millorar el seu nivell de coneixements, per dubtes relacionats amb Internet, per recerca de feina, ...
L'accés lliure és un espai públic a la Xarxa Internet, que busca facilitar el procés per a la gent que no té recursos propis per utilitzar adequadament els serveis d'Internet. És un servei d'orientació i ajuda.

Característiques de l'Aula:
L'aula es composa de 12 ordinadors connectats a Internet, banda ampla, amb programari lliure i amb els protocols de seguretat necessaris per nevagar. A més, en aquesta instal·lació s'ha configurat el servei d'accés sense fils a la Xarxa Internet (WIFI) mitjançant un punt d'accés específic.

Organització i funcionament:
Els equips informàtics de l'aula poden ser utilitzats per qualsevol ciutadà que ho sol·liciti d'una forma gratuïta i oberta tant per a l'ús dels programes informàtics que es trobin instal·lats en els diferents equips, com per a l'accés i navegació a Internet.

Horari:
Matí: Dilluns a divendres de 12:00 a 13:30h
Tarda: Dilluns a dijous de 17:00 a 18:00h