El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/9/11

L'Enciclopèdia de la Vida llança en Internet una versió millorada, ampliada i oberta a tots

En aquest projecte participen 176 centres d'investigació i científics de tot el món, és una espècie de Wikipedia de la naturalesa però controlada per experts.
La nova pàgina versió té 20 vegades més informació que la primera versió que va sortir en 2008, però Eol.org aspira a ser una web amb 1,9 milions d'enllaços, un per cada espècie coneguda per la ciència.

Aquesta web, que reuneix a ciutadans, estudiants, educadors, conservacionistes i investigadors de tot el món en temps real, dóna al públic una nova manera d'aprendre amb la col·laboració del coneixement per explorar la complexitat de la biodiversitat.
L'enciclopèdia té enllaços a centres d'investigació de tot el món i recull a més una col·lecció de 600.000 imatges i vídeos que poden ser consultats on line sense cost ningú, però la principal novetat és la capacitat de dissenyar continguts a gust del consumidor.
Els usuaris poden crear i compartir col·leccions personals de fotos i informació, vídeos, sons, intercanviar comentaris, preguntes i estudis amb altres usuaris que comparteixin els seus interessos en qualsevol part del món.

L'equip de científics revisa acuradament la informació inserida a la pàgina web i concedeix una etiqueta de qualitat quan confirmen que les dades són correctes. Les que no han estat revisades també apareixen en la web però sense aquesta marca, amb la qual cosa l'usuari sap què pot utilitzar com a font certificada.

Font d’informació: www.prensaescrita.com