El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/9/11

Crear, Innovar i Emprendre

En col·laboració amb Radio Sant Feliu, hem programat una sèrie de sessions quinzenals amb la finalitat de sensibilitzar a la ciutadania i teixit socioeconòmic local envers la innovació i la emprenedoria, social i empresarial.

Així tractarem de temes com la seguretat a la xarxa, geolocalització, realitat augmentada, video i internet, xarxes socials, llibres i literatura digital,
TIC i formació,... A les properes setmanes us informarem de les següents sessions. I cada setmana us enviarem l'enllaç al podcast de la secció.

Avui hem fet la primera de les sessions
: SEGURETAT A LA XARXA, en la que Jordi Batlle, profesional de la privacitat i seguretat de la informació, i Mireia Usart i Alicia Cañellas d'Educolab dedicada a la creació i impartició de cursos i tallers de “Formació amb TIC” en l’àmbit de l’educació formal i informal, ens donen claus i consells de com utilitzar internet d'una forma més segura.

El programa el podeu sentir al 105.3 FM i online des de Radio Sant Feliu

Aquí us deixem el programa d'avui. Desitjem que us agradin! Esperem els vostres comentaris i que ens feu propostes respecte futurs continguts!!