El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/9/11

Community Manager

Avui 26 de Setembre a les 9:30 a Can Maginàs ha tingut lloc una sessió informativa del nou projecte de Desenvolupament de competències sobre el perfil de Community Manager: El projecte compaginarà sessions grupals i d'atenció individualitzada per anar elaborant el perfil professional orientat a la figura de Community Manager.

La formació s'impartirà a l'Aula Sant Feliu els mesos d'Octubre i Novembre i tractarà temes com: Oportunitats de l'ocupació, Definició del perfil de Gestor de Comunitat Virtual, Pla de millora competencial, Estratègies de desenvolupament de competències transversals clau, Simulació de procés de selecció de competències.







La massiva transferència de dades a la web 2.0 i el constant augment d'afluència a les Xarxes Socials ha fet imprescindible la creació d'una figura responsable, capacitada per crear o establir canals de comunicació entre les empreses i les usuaris-consumidors, gestionar-les i alhora dinamitzar les comunitats d'Internet a qualsevol plataforma. Aquesta figura de recent creació rep el nom de Community Manager o Responsable de Comunitat.

Per aquestes raons el Community Manager és una de les ocupacions més demandades del moment i ha crescut exponencialment els darrers any: al 2010 es van multiplicar gairebé per 8 les ofertes i tot apunta a que aquest present any segueix creixent.

No obstant el Community Manager no és l’única figura nascuda de les necessitats de la Xarxa, algunes parteixen d’aquesta com ara el Recorder Manager, un altra figura emergent amb molt pes als mercats laborals dels EEUU i que ja comença a fer eco als Europeus. Però n’hi ha més: heu sentit a parlar algun cop dels Dinamitzadors de Xarxes, e-moderador o els Content Curator?

3 comentaris:

Alfons Expósito ha dit...

Ei! Molt interessant!

Felicitats per la iniciativa. A qui va dirigida la acció formativa? On es pot realitzar l'inscripció?

Gràcies!

AnaSaZu ha dit...

Com es pot participar en el procés de selecció??

PovArt ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris. Us informarem de properes iniciatives com aquestes.